22ste editie Herfstjogging - 16 september 2018

Jaarlijks organiseert joggingclub Icarus de Herfstjogging van Boortmeerbeek voor zowel jong als oud. Op zondag 16 september 2018 zal deze loopwedstrijd al voor de 22ste keer doorgaan! Noteer deze datum alvast in je agenda en deel ons Facebookevent!

Flyer Herfstjogging 2018

Het parcours van de Herfstjogging bestaat uit deels verharde (asfalt) wegen en deel onverharde (veld) wegen. Er zijn drie afstanden: 3.30 km (1 ronde), 6.6 km (2 rondes) en 9,9 km (3 rondes). Het startschot van de 3.30 km wordt om 15u gegeven aan de sporthal van Boortmeerbeek, de twee andere afstanden starten een halfuur later, d.w.z. om 15u30. Er is waterbevoorrading voorzien na elke ronde en aan de aankomst ontvangt elke deelnemer een sportdrank.

Net zoals vorig jaar zal de langste afstand van de Herfstjogging (de 9.9 km) als hoofdafstand deel uitmaken van de Running Mate Cup, een Vlaams-Brabants regelmatigheidsloopcriterium dat dit jaar bestaat uit 16 wedstrijden. De 6.6 km is een nevenafstand in dit criterium. Voor meer informatie over dit criterium (loopkalender, prijzenpot en berekening van de rangschikking) verwijzen we graag door naar de website van de Running Mate Cup

Voorinschrijvingen zijn mogelijk tot 9 september 2018, dit doe je door het registratieformulier op onze website in te vullen (dit zal binnenkort online verschijnen) én € 5 over te schrijven op het rekeningnummer van joggingclub Icarus BE19 6528 3652 1012. Vergeet bij de overschrijving niet om de naam van de loper waarvoor je inschrijft en de gekozen loopafstand te vermelden.

De dag zelf kan er ook vanaf 13u30 tot een halfuur voor het start van de wedstrijd ter plaatse worden ingeschreven aan de inschrijvingsbalie in de inkomhal van de sporthal. 

Er zijn douches en kleedkamers voorzien in de sporthal van Boortmeerbeek en er is ook ruime parkeergelegenheid vlakbij de sporthal. Er zal tijdens de loopwedstrijd eveneens bijstand van EHBO worden voorzien.


Startuur Afstand Voorinschrijving Daginschrijving
15u00 3,30 km € 5 € 7
15u30 6,6 km € 5 € 7
15u30 9,9 km € 5 € 7

De prijsuitreiking gaat door na afloop van de laatste wedstrijd, vermoedelijk rond 17u30. De snelste drie dames en heren per afstand en ook de jongste en oudste deelnemer krijgen een naturaprijs. Bovendien ontvangen de snelste drie finishers onder de dames en heren bij de hoofdafstand van de Running Mate Cup (de 10 km) een aankoopcheque ter waarde van € 50 - € 30 - € 20, geschonken door Running Mate Kampenout.

Alle deelnemers krijgen een aandenken van de club en een kortingsbon ter waarde van 20% voor de aankoop van loopkledij en -schoenen bij Running Mate Kampenhout. Tot slot, worden er onder alle deelnemers diverse tombolaprijzen verloot. We kunnen alvast melden dat met dank aan Running Mate Kampenhout er een waardebon voor een paar loopschoenen ter waarde van € 125 zal worden verloot tijdens de podiumhulde. We danken alvast al onze sponsors voor de tombolaprijzen.

Privacyverklaring - voorwaarden voor deelname aan de Herfstjogging

We hechten als sportvereniging belang aan het respecteren van ieders privacy en doen het nodige om de persoonsgegevens van de deelnemers aan clubactiviteiten te beschermen. In de privacyverklaring en algemene voorwaarden voor deelname aan de "Herfstjogging" willen we heldere en transparante informatie geven over welke gegevens we verzamelen en waarom. Wanneer u wenst deel te namen aan deze clubactiviteit vragen wij u om uw toestemming om uw persoonsgegevens te verzamelen.Parcours Herfstjogging 2018

De wegenwerken die ons in 2017 noodzaakten om het parcours van de Herfstjogging deels te verleggen, zullen ook dit jaar nog bezig zijn op het moment van de Herfstjogging. Het parcours zal daarom hetzelfde zijn als in 2017. Hieronder vind je een plan van het loopparcours.