Begin to run

Wil je jouw conditie verbeteren of trainen voor een specifieke loopwedstrijd? Hou je van sporten in de buitenlucht en sport je graag in groep? Dan is de “Begin to run” zeker iets voor jou! Van 23 april 2019 tot 28 juni 2019 wordt deze sportinitiatie, in samenwerking met de gemeente Boortmeerbeek, al voor de 23ste keer georganiseerd en dit onder begeleiding van Juul Beullens. Wist je trouwens dat de afgelopen 10 jaar al meer dan 1000 mensen deelnamen aan de "Begin to run"?

De lessen zijn volledig gratis en vinden plaats op het voetbalveld aan de sporthal van Boortmeerbeek (Sportveldweg 6, 3190 Boortmeerbeek). Vooraf inschrijven is niet nodig en het principe is simpel: elke week wordt er op dinsdag en vrijdagavond om 19u30 in groep gelopen. Week na week bouw je conditie op en tegen het einde van de initiatie (10 weken later) kan je vlot 5 km aan één stuk lopen. Aan het einde van de "begin-to-run" en de afsluitende 5 km jogging die we in groep lopen, krijg je een loopbrevet. Heb je de smaak van het joggen te pakken, dan kan je je inschrijven bij de club.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de start van de eerstvolgende editie van "begin-to-run"? Dat kan via dit webformulier.


Privacyverklaring - voorwaarden voor deelname aan de "begin-to-run"

We hechten als sportvereniging belang aan het respecteren van ieders privacy en doen het nodige om de persoonsgegevens van de deelnemers aan clubactiviteiten te beschermen. In de privacyverklaring en algemene voorwaarden voor deelname aan de "begin-to-run" willen we heldere en transparante informatie geven over welke gegevens we verzamelen en waarom. Wanneer u wenst deel te namen aan deze clubactiviteit vragen wij u om uw toestemming om uw persoonsgegevens te verzamelen.


Deelnemers begin-to-run 2018

Deelnemers Begin to run editie 2018 

© fotograaf Sven Ponsaerts, Het Laatste Nieuws