Begin to run

Is je conditie niet optimaal en ben je op zoek naar een sportieve bezigheid? Dan is de “Begin to run” zeker iets voor jou! Van 18 april 2017 tot 20 juni 2017 werd deze sportinitiatie, in samenwerking met de gemeente Boortmeerbeek, al voor de 15de keer georganiseerd en dit onder begeleiding van Juul Beullens. Wist je trouwens dat de afgelopen 10 jaar al meer dan 900 mensen deelnamen aan de "Begin to run"?

De lessen zijn volledig gratis, vinden plaats op het voetbalveld aan de sporthal van Boortmeerbeek (Sportveldweg 6, 3190 Boortmeerbeek) en het is niet nodig om vooraf in te schrijven. Het principe is simpel: elke week wordt er op dinsdag en vrijdagavond om 19u30 in groep gelopen. Week na week bouw je conditie op en tegen het einde van de initiatie (10 weken later) kan je moeiteloos 5 km aan één stuk lopen. Na afloop van de 10 weken krijg je een brevet uitgereikt en heb je de mogelijkheid om je in te schrijven bij de club.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de nieuwe editie van de "begin-to-run" in 2018 zal doorgaan? Vul dan je gegevens in op volgend webformulier en we sturen je een herinneringse-mail kort voor de start van een nieuwe editie van deze loopinitiatie.

Begin-to-run deelnemers editie 2017

Deelnemers Begin to run editie 2017 

© fotograaf Sven Ponsaerts, Het Laatste Nieuws